Doorgaan naar hoofdcontent

Niets bijzonders noemt ze dat

Ik heb eigenlijk niets bijzonders te melden vandaag, het kan niet iedere dag feest zijn. Alhoewel.....? Het weer was zo aangenaam dat we buiten koffie dronken, lunchten en daarna een heerlijke siësta hielden in de schaduw van de lindeboom. Door dat mooie weer liggen mijn beddenlakens al weer schoon op het bed, lekker ruikend. Het roosje in de border zit vol met knoppen die op het punt staan hun schoonheid te tonen en dat dat vetplantje in die pot op de trap staat zoals ieder jaar weer in bloei.


Tel daarbij op dat het me, in tegenstelling tot vorig jaar, eindelijk gelukt is om heel veel zaailingen van de lathyrus op te kweken...dan kan ik toch eigenlijk m'n geluk niet op. 



Reacties

Pippa's Hus zei…
Meer dan dit hoeft het niet te zijn. Een dag om gelukkig van te worden! XX Esther
Wieneke zei…
Nee, da's inderdaad allemaal heel erg gewoon :-) Wij hebben een zeer ongewone dag in Nederland: een uurtje geleden haalde de buitenthermometer 29,5 graden en hij hangt de hele dag in de schaduw. Da's toch een beetje vreemd voor 17 mei, niet?
Marthy zei…
Zo is het Esther, het zijn de kleine dingen die een mens gelukkig maken.
Marthy zei…
En lekker de hele dag geluierd in de schaduw, Wieneke?
Ook hier niets bijzonders: vanmorgen onkruid gewied in de voortuin, daarna gras gemaaid, en daarna lekker geluierd in de schaduw. Heerlijk :-)
Emie zei…
Voor harde werkers en enorme actievelingen is dit natuurlijk juist wel een heel bijzonder dagje. Keuteldagen noem ik ze. Dik genieten, toch?
Onliemie zei…
Dikke gelukzak ben je! Puur genieten en elke dag vakantie! :-)
Marthy zei…
Het leven is goed!
Marthy zei…
Ik kan het alleen maar beamen;-)
Noem dat maar niks, ik vind het een heleboel. Allemaal dingen waar je blij van wordt. Hier ook zo'n dag. Heel de dag op de bank in de tuin onder de parasol. Morgen gaan we weer wat doen.
Marthy zei…
Na gedane arbeid....
Marthy zei…
We moeten het leven op z'n tijd ontzettend waarderen, Jeanette.
Sjoerd zei…
Een mens kan van de eenvoudigste dingen gelukkig worden...
Jeanne zei…
Heerlijk zo'n dag. Tel je zegeningen, maar dat doe je al!
miekequilt zei…
Geniet er maar van. Hier was het ook heerlijk , nu regent het weer. Goed voor het gras, denken we dan maar.